Beograđanima: Maja Marijana nastupa u beogradskom klub ”Exellent”!

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanima: Maja Marijana nastupa u beogradskom klub ”Exellent”!

 

Nakon višegodišnje pauze, folk zvezda ponovo će zapevati u našem glavom gradu za sve one koji vole njenu muziku i dobar provod.

Maja Marijana obradovala je veliki broj njenih fanova, ali onih koji vole dobru naorodnu muziku uživo. Folk zvezda nastupiće u subotu 14.jula u popularnom beogradskom klubu ”Exellent’  nekadašnjem letnjem ”Stefan Braunu’‘. Maja će pevati svoje najveće hitove, kao i pesme svojih kolega. Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se posebno raduje ovom nastupu, jer nije nastupala u našem gradu još od prošle godine kada je imala letnji nastup u popularnom ‘‘Time Out” na Adi. Kako saznajemo, ostalo je još malo praznih mesta, pa trk da rezervišete za sebe i svoje društvo, jer ovakva žurka se ne propušta. Poznati.info će biti tamo za vas.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.