Beda na bedu... PRVO OBRAĆANJE Ša i Mioni od strane i dalje zakonite žene, Vanja URNISALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 11:28

"Beda na bedu..." PRVO OBRAĆANJE Ša i Mioni od strane i dalje zakonite žene, Vanja URNISALA

Evo šta kaže.

Reper Nenad Aleksić Ša još uvek se nije zakonski razveo od supruge Vanje Ignjatović, ali ga to nije sprečilo da u rijalitiju započne vezu sa Mionom Jovanović.

Njihov odnos je izuzetno buran, pa gotovo svakodnevno gledamo mučne svađe i sukobe, nakon kojih se obično pomire i ponašaju kao da se ništa nije desilo.

S druge strane, tiktokerka Vanja koja je odlučila da se razvede od Ša nakon samo mesec dana braka, s vremena na vreme se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasi na svom Instagramu, obično uz neku pesmu za koju mnogi pomisle da je posvećena upravo reperu.

Tako je bilo i ovog puta kada je Vanja na storiju objavila kako peva veliki hit Aleksandre Prijović i jednu od najlepših ljubavnih balada "Devet života", a upravo zbog reči u pesmi i samog dela koji je izabrala da otpeva, fanovi rijalitija su shvatili da je poruka upućena Ša i Mioni...

- Kad sam mogla prstom birati, ja birala sam tebe... Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju - beda na bedu. O bože kakva greota, malo je devet života, kad voliš idiota - glase reči pesme koju Vanja peva snimajući se u ogledalu.

Ignjatovićeva nigde nije istakla da je pesma bilo kome posvećena, ali na mrežama se već spekuliše da je u pitanju "praznična čestitka" za bivšeg muža i njegovu novu devojku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.