Bebicu HITNO IZVELI iz Elite: Svi zabrinuti, sumnjaju na ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 22:49

Bebicu HITNO IZVELI iz "Elite": Svi zabrinuti, sumnjaju na ovo

Snimak procurio u javnost.

Učesnik "Elite", Nenad Macanović Bebica je po rečima njegovih cimera izveden iz rijalitija.

Snimak njihovog razgovora je odmah osvanuo na Instagram stranici koja aktivno prati dešavanja u Beloj kući.

Nenad Aleksić Ša je u dvorištu sedeo sa cimerom nakon što je tražio od produkcije da razgovara sa njima, a u jednom trenutku se čulo sledeće:

- Izveli su Bebicu sada, odveli ga u Hitnu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je učesnik "Elite".

Ispod ovog videa su odmah počeli da se nižu komentari, te su zabrinuti fanovi rijalitija otkrili da ovo nije prvi put da ga izvode.

"Ima problem sa visokim pritiskom", "I sinoć je usred nominacija išao u Hitnu", "On je rekao da će izaći dok je Ša pravio dramu", "Otišao po informacije", "I ja se brinem za njega", bili su samo neki od komentara ispod objave koju možete pogledati OVDE.

Srbija Danas/društvene mreže/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.