Bacila je oko i NA KRISTIJANA? Čorba usred emisije PONIZIO MAJU - a onda to nije ni ukapirala! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 11:30

Bacila je oko i NA KRISTIJANA? Čorba usred emisije PONIZIO MAJU - a onda to nije ni ukapirala! (VIDEO)

Neobičan odnos!

Jedna od tema u sinoćnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", bio je odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Milana Jankovića Čorbe.

- Šta da vam kažem, ja sam rekao da postoji streptomicin i kuromicin, a oni su maldi i slobodni i oni su sve priznali! Ja sam neko ko ne odobrava vezu a tek kuromicin, ja sam im rekao što manje da idu tamo. Ja sam tražio da zbog njih dvoije niko ne bude u pabu, i nama je poznato kako se Čorba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponaša i ko je on! Janjuš je sve najgore govorio o njoj i nju je to pogodilo, i pokazala je da joj nije sve jedno, i na kraju je ispalo da ona može bez njega a on je u depresiji. Kada se sve to desilo, sad je ona najgora, a njega svi žale. Video sam da je par puta stvarno istinski plakala, i njoj se svidelo što se Čorba ne plaši Janjuša i ja nisam bio poreban svađi onoj koja je ispala među njima! Ja nisam primetio vajbove od nje, ali bi me prevarila matorog lisca, ali ja mislim da na u meni vidi Takija! - rekao je Kristijan.

- Ja tvrdim da je Maja tipovala na Kristijana, ja sam to rekao - rekao je Mića.

- Polako ima vremena! - dobacio je Čorba, ali Maja kao da nije ni registrovala njegovu opasku.

- Ja sam je pitao da li u pab ide zbog Kikija, ona mi je rekla mrtva ozbiljna da ne, jer je on oženjen čovek kad nisam umro od smeha - rekao je Đedović.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.