BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU! Folk pevačica POKAZALA čime RASPOLAŽE - skinula majicu, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU! Folk pevačica POKAZALA čime RASPOLAŽE - skinula majicu, a onda...

Nije obraćala pažnju na to da li je neko gleda.

Folk pevačica Dragana Todorović Jana se u javnosti uvek oblačila smerno i sa stilom, a bazen je idealno mesto na kom može da se razgoliti i uživa u lepom letnjem vremenu.

Naime, ekipa Paparaco lova uslikala je pevačicu dok se baškarila pored bazena, a vrela scena usledila je u trenutku dok se Jana tuširala samo u bikiniju.

Ovo je posebno prijalo pripadnicima jačeg pola koji su se hladili nedaleko oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bazena, ali pevačica nije obraćala pažnju na to da li je neko gleda.

Todorovićka je skinula majicu, pa se rashladila pod tušem, a nema sumnje da bi joj brojne pripadnice nežnijeg pola pozavidele na bujnom prirodnom poprsju.

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on Jul 17, 2019 at 4:25am PDT

Inače, Todorovićka je nedavno izjavila da je sa suprugom razgovarala oko smanjenja obima grudi, ali da će se na taj korak odlučiti jedino ako dobije jake bolove u kičmi i leđima.

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on Jul 17, 2019 at 7:53am PDT

- Znam da je to lična stvar i odluka, ali smo suprug i ja razgovarali i doneli odluku da pod nož odem jedino ako dobijem bolove u leđima od velikih grudi. Pre toga ne verujem da ću da ih smanjim - izjavila je pevačica pre mesec dana.

Evo kako će u STAROSTI izgledati Ceca, Anastasija, Sloba, Kija, Luna, Nataša Bekvalac, Seka... SUROVO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.