BUDUĆI OTAC promenio profesiju: Filip Car našao način kako da zaradi za DETE i trudnu Aleks, od sada je OVO njegovo zanimanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 09:00

BUDUĆI OTAC promenio profesiju: Filip Car našao način kako da zaradi za DETE i trudnu Aleks, od sada je OVO njegovo zanimanje

Do sada je uglavnom zarađivao u rijalitiju i reklamiranjem određenih proizvoda putem Instagrama.

Bivši zadrugar Filip Car koji sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić čeka bebu, do sada nije imao pravo zanimanje, a sada se izgleda pronašao u jednom.

Naime, Car je u svojoj Instagram priči podelio objavu u kojoj reklamira kockarnicu.

Mnogi su odmah pomislili da je to konačno pravo zanimanje za njega, jer će bez mnogo muke moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zarađuje i izdržava porodicu.

On je do sada ugavnom svoju popularnost koristio za laku zaradu na društvenim mrežama i lajvovima koje prate rijaliti fanovi, a sada će tu popularnost moći da unovči na nov način.

Inače, Aleksanra Nikolić broji sitno dane do porođaja i jedva čeka da donese na svet devojčicu, koju će roditi Filipu Caru, nekadašnjem emotivnom partneru i vereniku sa kojim je tokom cele trudnoće u veoma turbulentnom odnosu.

Aleksandra, za razliku od Cara, na svom Instagram profilu najčešće ima emotivne objave, pa je tako i sinoć okačila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

Filip umesto da se tome raduje i pokaže koliko željno i on iščekuje svoje prvo dete, on u moru svojih objava na razne teme, pored toga što reklamira kockarnicu, ostavlja utisak kao da je smoren i nesrećan u životu.

Naime, on je pred najradosniji događaj u životu putem Instagram priče aludirao na to kako je život teško sra*nje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.