BRUTALNO SPUSTILA VRANJEŠA: Karleuša ovim potezom bacila fudbalera u ništavilo! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO SPUSTILA VRANJEŠA: Karleuša ovim potezom bacila fudbalera u ništavilo! (FOTO/VIDEO)

Poentirala!

Jelena Karleuša je nakon skandala s golim fotografijama i porukama koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu rešila da se potpuno posveti karijeri, ali i porodici.

Porodica Karleuša-Tošić već nekoliko dana uživa na odmoru u Dubaiju, a Karleuša svaki detalj deli s pratiocima na Instagramu.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 5, 2019 at 8:05am PST

JK je objavila video kako se Duško igra sa starijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkom Atinom na pesku i dok se ganjaju, Tošić je nekoliko puta ćerkicu "bacio" u pesak. Koliko Jelena uživa u "vragolijama" supruga i ćerki otkriva i smeh koji se čuje dok ih snima.

Potom je diva i pokazala svu raskoš u kojem uživaju, pa je objavila video iz gondole.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala pošto je sporni materijal koji je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu tokom dvogodišnje tajne veze ugledao svetlost dana. Pošto je sve brzinski demantovala otišla je kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@jelenakarleusaserbiansuperstar) on Feb 6, 2019 at 12:53am PST

Nakon snimanja "Zvezda Granda", raspametila je publiku novom pesmom, primila nagradu za kolaboraciju sa Acom Lukasom na "Bankini", pa odletela u Beč na nastup, a potom je odletela za Dubai, gde ju je čekao Duško sa ćerkama Atinom i Nikom. Veliku podršku tokom ovog dramatičnog perioda pruža joj porodica, prijatelji i brojne kolege.

Srpskoj glumici se OCRTAVALE BRADAVICE ispod haljine - kad su je pitali za donji veš, odmah se ZBUNILA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.