BRUTALNA SVAĐA, SVE PRŠTI! Miljana napala zadrugara! Samo p*deri i k**ve! Ori se Zadruga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA SVAĐA, SVE PRŠTI! Miljana napala zadrugara! "Samo p*deri i k**ve!" Ori se Zadruga (VIDEO)

Ludnica!

U "Zadruzi" je sinoć organizovana žurka povodom 25 godina postojanja televizije Pink, a tokom proslave došlo je do svađe između Miljane Kulić i Ivana Gajića.

- Gospodin "Informer P*šikarović". Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni - provocirala je Miljana Ivana Gajića.

- Ti si dvorska luda - odgovorio joj je Gajić.

- Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao "k*rvićkom", ja ne umem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje - pričao je Gajić.

- Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač - uzvratila mu je Miljana.

- Ti ovde služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovde svaka svađa p*nis - nastavio je Ivan.

Celu svađu možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.