BRAT Kristine Spalević je preko noći postao zvezda Instagrama: Evo šta je Golubović URADIO ZA NJEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 07:01

BRAT Kristine Spalević je preko noći postao zvezda Instagrama: Evo šta je Golubović URADIO ZA NJEGA!

Pamtiće ovo celog života!

Rijaliti zvezda Kristijan Golubović aktivan je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta mu se dešava u privatnom životu.

Jednom prilikom se oglasio u lajvu putem Instagrama, iz svog kabrioleta, u kom je pored njega bio i mlađi brat njegove devojke Kristine Spalević.

Naime, Golubović i Vasilije su se prošle godine uputili u šoping odela za maturu i sve ovo su zabeležili kamerom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Idem sa Kristininim bratom po odela, za maturu. Pošto to nisam sa prvim sinom doživeo, sad ću sa njim, a možda i sa još jednim sinom. Videćemo. Vasilije će ga bude šmeker pravi - govorio je Kristijan, pa je na kratko snimio Vasilija.

- Pokaži biceps, pokaži od kojih si. Pratilja mu je našla haljinu, a sada ćemo mi da nađemo neko super odelo - govorio je Golubović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.