BORI SE SA VIŠKOM KILOGRAMA, A OD OVOGA NE ODUSTAJE! Snežana Đurišić PROGOVORILA o svojim mukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 18:01

BORI SE SA VIŠKOM KILOGRAMA, A OD OVOGA NE ODUSTAJE! Snežana Đurišić PROGOVORILA o svojim mukama

Veliki je sladokusac!

Snežana Đurišić otkrila je kako održava liniju, iako je veliki sladokusac i voli da jede kolače, kao i da ih priprema.

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Apr 18, 2019 at 9:51am PDT

- Ne baš redovno, ali recimo, vežbam kad god mi se ukaže prilika za to. Prosto se bolje osećam, a i bolje izgledam. Svi smo u tom fazonu, e, od ponedeljka smo na dijeti, svi smo od ponedeljka... Pa, nije teško naterati sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako znate da će vam to dobro doneti, ako znate šta će se desiti posle toga, onda to jednostavno radite. U mom slučaju bude teško dok se ne počne, budem i umorna puno puta, ali nekako se nateram. Znam da to moram da uradim i ne razmišljam o tome da li mi je teško, na kraju kajeva. Često izađem i malo brzi hod, potrčim... uglavnom sama (osmeh) - ispričala je ona u jednoj od emisija, pa nastavila o kuvanju te tome koliko je vodila računa o kalorijama u prethodnom periodu, kada se nije mnogo kretala zbog izolacije.

- Meni posebno (teško), ja sam sladokusac i volim da jedem kolače. Moram reći da sam u ovom periodu koji je iza nas baš vodila računa. Jednostavno, slabo smo se kretali, slabe su fizičke aktivnosti bile i morala sam da povedem računa jer sam znala šta će se dogoditi ako to ne uradim. Hvala Bogu, dobro je prošlo. Ključ je da čovek bude umeren, pa i u hrani - izjavila je pevačica.

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Jun 27, 2017 at 6:27am PDT

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.