BOMBASTIČAN PETAK U ELITI - čak PET osoba dolazi u Pinkov rijaliti:  Produkcija otkrila detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 22:28

BOMBASTIČAN PETAK U "ELITI" - čak PET osoba dolazi u Pinkov rijaliti: Produkcija otkrila detalje

Svi sa velikim nestrpljenjem očekuju da vide ko sve dolazi da ocenjuje pevanje i šou voljenih Elitara u novoj Elitoviziji.

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje da će se u petak, 16. februara sa početkom u 22h, održati "Ljubavna Elitovizija", kako bi takmičari Elite i publika proslavili Dan zaljubljenih, koji se slavi sutra.

U Beloj kući je u ponedeljak zavladala "Nedelja ljubavi", a ovo će biti prava spektakularna završnica.

Kao i uvek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnici će se takmičiti za jednu od glavnih nagrada i pokušati da ridobiju simpatije članova stručnog žirija, koje produkcija i dalje krije u strogoj tajnosti, kao i novinarskog žirija, ali i miliona gledalaca koji će te noći biti u prilici da za svoje favorite i najbolje nastupe glasaju SMS porukama, ali i na društvenim mrežama.

Opšte je poznato da nagrade uvek izazovu nemir među takmičarima, kako odmah zavlada sujeta među onima koji nisu osvojili neku od glavnih nagrada, a ove nagrade su učesnicima i odličan uvid u "spoljni svet", kako im glasovi publike daju do znanja kako se kotiraju.

Podsetimo, poslednja "Elitovizija" bila je pred Novu godinu, kada su se kao članovi stručnog žirija pojavili Dejan Milićević, David Dragojević, Dejan Dragojević i Miki Đuričić.

Oni su tada žestoko kritikovali takmičare, a nekoliko njih im je i uzvratilo brutalno, nakon čega je došlo do novih drama. Nagrade su izazvale haos, a da li će tako biti i ovog puta, ostaje da ispratimo ovog petka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.