BOMBA - ZADRUGA TEK POČINJE Luna našla NOVOG dečka? Strasni momenti - zagrljaji i ples! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA - ZADRUGA TEK POČINJE Luna našla NOVOG dečka? Strasni momenti - zagrljaji i ples! (VIDEO)

Prebolela Slobu?

Luna Đogani i Momčilo Milojević bili su veoma bliski tokom sinoćne žurke u rijalitiju "Zadruga". Njihovo zbližavanje počelo je kada je blogerka pohvalila igranje fitnes instruktora.

Ovi zadrugari zajedno su igrali tokom žurke, a tom prilikom usledili su i ostali komplimenti koje su uputili jedno drugom. Podsetimo, Luna Đogani je u prvoj sezoni "Zadruge" bila u ljubavnoj vezi sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je ušla u "Zadrugu 2" Luna je često pričala o Slobi za kog je govorila da je on bio njena najveća ljubav, a u nekoliko navrata pričala je i kako bi volela da u Belu kuću uđe i stanar koji bi joj zapao za oko, sudeći po ovim situacijama sa žurke to se sada i desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG: Luna se zbližila sa Momčilom, a sada je Gagi otkrio da li bi podržao njihovu vezu, ali i šta bi Luni sigurno smetalo kod njega!

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2018

Gagi Đogani otkrio kakvo mišljenje ima o Luninom odnosu sa fitnes instruktorom Blogerka Luna Đogani i fitnes instruktor Momčilo Milojević poprilično su se zbližili protekle noći tokom žurke u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 2''. Njihovo zbližavanje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.