BOMBA! VRAĆA SE PO KRUNU? Zadrugar NAJAVIO POVRATAK u rijaliti? Ovim rečima ŠOKIRAO SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA! VRAĆA SE PO KRUNU? Zadrugar NAJAVIO POVRATAK u rijaliti? Ovim rečima ŠOKIRAO SVE (FOTO)

Sprema se haos?

Rade Lazić, bivši takmičar rijaliti programa "Zadruga 3", je ostavio veliki utisak na publiku, pa su mnogi komentari gledalaca da on nije trebalo da izađe, jer je bio u sukobu sa vladimirom Tomovićem, velika podrška Ivi Grgurić, a u vezi sa Marijanom Zonjić.

Srecan bozic Hristo se rodi braco i sestre 🍁❤️

A post shared by 🆃🅴č🅰 🅸🆉 🅱🅴č🅰 (@rade_lazic_official) on Jan 7, 2020 at 3:03am PST

Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je "Teča iz Beča", odgovarao na pitanja svojih pratioca na Instagramu, pa je postavio pitanje: "Zbog čega toliko smatrate da treba da se vratim?". Jedan od odgovora nam je upao u oko, kao i Radetov komentar:

- Za mene si bio pored Ive jedan od favorita. Uvek iskren i pravedan - napisao je jedan Lazićev fan, a onda je on šokirao svojim odgovorom:

- Prvo odmor, pa onda uz Ivu po krunu, ako Bog da - napisao je on.

Da li ovo znači da se Lazić vraća u Imaginarijum ili ne, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.