BOLI ME K*RAC ZA ZILHU Edis ŠOKIRAO izjavom, pa PORUČIO ženi OVO! Oglasila se i ONA i poručila Kajem se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 00:40

"BOLI ME K*RAC ZA ZILHU" Edis ŠOKIRAO izjavom, pa PORUČIO ženi OVO! Oglasila se i ONA i poručila "Kajem se!"

Sa njima se nikada ne zna!

Večeras, prvi put nakon okončanja ljubavne veze susreli su se bivši ljubavnici iz "Zadruge 3", Dragana Mitar i Edis Fetić.

Njih dvoje susreli su se oči u oči prvi put, a ono što je posebno šokiralo javnost jeste njegovo javno izvinjenje koje je uputio ženi i porodici.

O komplikovanom odnosu Edisa, Dragane i Zihle pričalo se već mesecima.

Dok je bio u rijalitiju Edis je često u negativnom kontekstu spominjao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zilhu, a neretko smo mogli da ga čujemo kako ljubavnici Dragani poručuje da ga boli ona stvar i za ženu i za ljubavnicu.

U emisiji "Narod pita" emitovali su se klipovi iz "Zadruge", a u jednom trenutku čulo se kako Edis viče:

- Boli me k*rac i za tebe i za Zilhu.

Međutim, večeras je Edis napravio potpuni preokret kada se, nakon svih uvreda i ružnih reči koje je uputio ženi tokom svog učešća u rijalitiju, javno izvinio svojoj ženi i svojoj porodici.

Evo šta su izjavili u večerašnjoj emisiji Dragana i Edis!

- Slične boje nosimo, ni u "Zadruzi" se nismo dogovarali, pa ni večeras. Naš odnos je definitivno prekinut. Bilo je lepih stvari, bilo je ružnih. Smatram da ne treba da ostanemo u ružnim odnosima. Ja mislim da smo oboje popričali sa dragim ljudima, sagledali stvari. Ima milion ružnih stvari koje su se desile u "Zadruzi", nismo smeli to da dozvolimo. Posle svega, ne treba da dozvolimo da se pljujemo... Malo smo se zaneli tamo, imali te odnose, trebalo je malo zbog dece da povedemo računa. Nemamo po 20 godina, znam da se i Edo slaže sa mnom. Prosto, ne znam, tu smo bili sami proitiv svih, pa jedno protiv drugog. Ovo je naš prvi susret posle kraja, čuli smo... Sve te svađe, tek mi sad izgledaju katastrofa. Poslao mi je neke klipove i ja njemu... Moglo je sve drugačije da bude - istakla je Dragana i šokirala izjavom da se kaje zbog svojih psotupaka.

- Nisam ja tu nešto sad mnogo gledao... To je bila ta neka nemoguća ljubav... Nisu nam bile potrebne te svađe, ali koliko su se drugi tukli, makljali, mi smo bili normalni. Moja porodica mi je zamerila celokupno učešće u Zadruzi. Oni su puno trpeli, izvinjavam im se - istakao je Fetić, koji je posebno naglasio da se izvinjava svojoj ženi.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.