POKUPIO SAM STVARI IZ NJENOG STANA I OTIŠAO BEZ REČI Edis otkrio detalje odnosa sa Draganom nakon rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 10:15

"POKUPIO SAM STVARI IZ NJENOG STANA I OTIŠAO BEZ REČI" Edis otkrio detalje odnosa sa Draganom nakon rijalitija

Pukla tikva.

Kraj rijalitija odsvirao je i kraj ljubavi Edisa Fetića i Dragane Mitar, a sada je on otkrio kako stoje stvari.

Edo je progovorio o odnosu sa Mitrovom, koju je zaboravio posle "Zadruge".

- Moja kuća je u Pazaru i tu ću živeti i u budućnosti. Ja sam po izlasku pokupio sve svoje stvari iz Draganinog stana i otišao bez reči - otkrio je Edis detalje poslednjeg susreta sa Mitrovom.

📸📸📸📸📸

A post shared by Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitar (@dragana_mitar) on Jul 15, 2020 at 1:10pm PDT

- O Dragani više ne želim ni slovo da kažem. Moje prebivalište je u Pazaru, tako da ne mora da me čeka više - dodao je Fetić, a potom zaključio:

- Nije Dragana razlog kraha mog i Zilhinog braka. Zilha je pokupila stvari i otišla od mene u aprilu prošle godine, pet meseci pre nego što sam se ja sa Draganom javno pojavio na žurki. Jednostavno, ne može meni ni Zilha niti bilo ko drugi da određuje gde ću ja da idem i sa kim ću da se družim i viđam.

BONUS VIDEO: RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mnogi su mislili DA ĆE RASKINUTI POSLE ZADRUGE, a oni su JAČI NEGO IKAD! Ana i David objavili SREĆNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Srećni su...Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi i posle rijalitija, ako su mnogi mislili da će se razići...Oni stalno "zlim jezicima" dokazuju kako je njihova ljubav iz dana u dan sve jača...Danas ovaj par ima razlog za slavlje, pa je Koraćeva obradovala one koje ih vole i prate na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.