BOLI I NE PRESTAJE! Aco Pejović novu pesmu POSVETIO svom PREMINULOM prijatelju i menadžeru! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 22:56

BOLI I NE PRESTAJE! Aco Pejović novu pesmu POSVETIO svom PREMINULOM prijatelju i menadžeru! (VIDEO)

Srce da prepukne!

Aco Pejović je danas, posle duže pauze, objavio novu pesmu, pod nazivom "Recite mi ko je ženi".

Pesma je ljubavnog karaktera, ali je pevač odlučio da je posveti svom prijatelju i menadžeru, koji je prošle godine u julu, preminuo od posledica koronavirusa.

- Veoma jaka i tužna emocija zbog Borovog odlaska ne jenjava, pa najmanje što sam mogao da učinim za njega jeste to da mu pesmom odam počast i pokažem da ga nikada neću zaboraviti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jer, Bor je bio veliki deo mog života, tako će i ostati - izjavio je Pejović.

Objavu dijeli ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Ovo je prva pesma koju je Pejović objavio posle Borovog odlaska, a pevačevi bliski prijatelji kažu kako se on nikada nije pomirio sa činjenicom da je Bor otišao i tu bol nikada neće preboleti.

U nastavku poslušajte pesmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRCE ĆE VAM SE STEGNUTI Aco Pejović pesmu posvetio menadžeru Boru Laleviću koji je umro od korone: "To je najmanje što mogu da uradim"

Izvor: Blic, 21.Jun.2021

Novu pesmu "Recite mi ko je ženi" Aco Pejović posvetio je svom velikom prijatelju i bivšem mendžeru Boru Laleviću, koji je prosle godine preminuo od posledica korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.