BOLESNIK BOLESNI! Marinković ne bira sredstva - uzeo IKONU iznad Jelenine glave i učinio NAJSTRAŠNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 09:51

"BOLESNIK BOLESNI!" Marinković ne bira sredstva - uzeo IKONU iznad Jelenine glave i učinio NAJSTRAŠNIJE

Rat do istrebljenja!

Tokom žurke u vili "Parova" emitovala se emisija "Poželi pesmu", a jedna gledateljka Marija se uključila i posramila nekadašnji emotivni par Jelenu Ilić i Ivana Marinkovića.

Gospođa Marija je obožavateljka bivših rijaliti-partnera, a razočarana je njihovim ponašanjem.

- Mene je sramota vaše sramote. Neću biti oštra, pošto je žurka, ali da ste preterali, preterali ste. Imate li vi ručnu? Jeste li zaboravila zašto ste ušli? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čemu pljuvanje. Da se postidite kada legnete da spavate! Sram vas bilo! - poručila je gledateljka paru.

- Bio sam u ostavi da merim pritisak, izvini. Nije mi dobro. Nju boli uvo za tebe, Marija! Nemoj da se uključuješ! Zaboravi na to. Danas mi je iscepala stvari! J*be mi majku, j*be mi oca!  - urlao je Marinković.

- Neću da te čujem da nekoga psuješ! Smanji alkohol maksimalno! Sramota me je vaše sramote - opet je istkla izvesna Marija.

- Ne sluša te, Marija, džukela! Da platiš ženi sve pakete što ti je poslala! Bolesnik, pijan je 24 sata - dobacivala je Jelena.

- Od ovog trenutka, neću više da joj se obratim zbog tebe i mojih fanova - obećao je Ivan.

- Iscepao mi je majice koje sam ja kupila sebi i njemu. Opija se po ceo dan. Došao je do kreveta, uzeo mi ikonu. Čovek otima ikonu da bi me isprovocirao. Paranoičan pijanac. Dođe iznad glave da mi ukrade ikonu! Bolesnik bolesni! - prozivala je Jelena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.