BOGDANA I BEBA ŽELJKO TESTIRANI NA KORONU - STIGLI REZULTATI: Evo šta je test pokazao - oglasila se Danijela Rodić

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 11:55

BOGDANA I BEBA ŽELJKO TESTIRANI NA KORONU - STIGLI REZULTATI: Evo šta je test pokazao - oglasila se Danijela Rodić

Svi su sa nestrpljenjem čekali.

Folk diva Svetlana Ceca Ražntović pozitivna je na korona virus, kao i njen sin Veljko.

Anastasija Ražnatović nije zaražena korona virusom, a cela porodica s nestrpljnjem je čekala rezultate testova Veljkove supruge Bogdane, i bebe Željka.

Podsetimo, cela porodica Ražnatović bila je na testiranju jer su tokom proslave koju su organizovali povodom rođenja Veljkovog sina Željka bili u kontaktu sa osobama koje su pozitivne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na opaki virus.

Bogdana i maleni naslednik porodice Ražnatović, kao i cela porodica Rodić, Danijela, Bogdan, Bojana, Nataša, testirana je na korona virus.

- Upravo su nam stigli rezultati i bogu hvala, negativni su! Svi smo negativni! Uključujući i Bogdanu i bebicu i svi smo dobro - otkrila je Danijela Rodić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.