BLAMČINA SANJE MARINKOVIĆ: Žestoko se ISPALILA pred Sašom Matićem- svi ZANEMELI kad su čuli šta je rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAMČINA SANJE MARINKOVIĆ: Žestoko se ISPALILA pred Sašom Matićem- svi ZANEMELI kad su čuli šta je rekla

Šta je rekla?

Poznatoj voditeljki Sanji Marinković ne događa se često da pravi lapsuse, međutim, kad do toga dođe, oni postanu viralni.

Onaj koji se prepričavao, a koji je sada postao apsolutni hit na internetu jeste kada je želela da uputi kompliment Ani Nikolić, dok je njen gost u emisiji bio i Saša Matić.

Saša je svirao klavir Ani dok je pevala svoju pesmu "Anđeo čuvar", i sve je očarala svojom haljinom sa dubokim dekolteom, ali i Sanju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je uputila reči nakon kojih su svi zanemeli:

srećom

A post shared by Lale (@bromazepam.online) on Aug 18, 2019 at 1:19pm PDT

- Jaoj Ana tvoja haljina... Sreća je što Sale svira pa nije video tvoj dekolte kada si se savila - izgovorila je Sanja verovatno ne shvativši šta je zapravo rekla obzirom na to da poznati pevač ne vidi.

Iako u studiju niko nije odreagovao, snimak je postao hit na internetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.