BLAM NA SINOĆNJEM IZBACIVANJU! Gledaoci su mu dali MIZERNIH 1% glasova, a omraženom ukućaninu stavili krunu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 07:16

BLAM NA SINOĆNJEM IZBACIVANJU! Gledaoci su mu dali MIZERNIH 1% glasova, a omraženom ukućaninu stavili krunu!

Došao je kraj!

Sinoće je na imanju u Šimanovcima održano još jedno izbacivanje. Kako to obično biva, bilo je jako napeto sve do samog kraja.

Voditelj Darko Tanasijević završio je sa intervjuima sa zadrugarima u Šiša baru, te se uputio ka izolaciji kako bi zajedno sa nominovanim učesnicima, Manuelom Marušićem, Urošem Stanićem i Anđelom Šparavalo krenuo ka dvorištu, ne bi li odigrali izazov koji im je spremio Veliki šef. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kada su stigli do dela predviđenog za igricu, Veliki šef im je zadao zadatak: Svako ima svoju boju loptice, u istom trenutku uzimate lopticu stavljate na pod, duvate lopticu, i gurate do kraja. Ko ima najviše loptica dupliraćemo glasove. Darko je saopštio zadrugarima rezultate glasova publike.

90 posto glasova ima Uroš Stanić, 9 posto ima Anđela Šparavalo i 1 posto ima Manuel Marušić koji večeraas napušta Elitu - rekao je Darko.

Tako da se zauvek opraštamo od Manuela Marušića.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.