BLAM ILI LJUBAV? Ovaj Anitin postupak za Matoru se širi internetom i izaziva čuđenje, drugi oduševljeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 20:55

BLAM ILI LJUBAV? Ovaj Anitin postupak za Matoru se širi internetom i izaziva čuđenje, drugi oduševljeni

Prelepo ili ne?

Romansa Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, jedna je od glavnih tema nakon finala "Zadruge 6".

Po objavama i lajvovima koje su snimale u prethodnim danima, možemo zaključiti da je njihova veza postala jako ozbilja, a u prilog tome govori i nova tetovaža koju je odradila Anita.

Naime, ona je na storiju objavila fotografiju ruke, na kojoj je tetovirala malo pile, što za njih ima posebnu simboliku, budući da je igračku pile Anita poklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matoroj u Zadruzi, a onda je oko iste izbila svađa. Matora je poklonila pile Žani, koja je to dala Ani Ćurčić. Anita je za to saznala, te je tom prilikom napravila lom.

Po ovome vidimo da je Matora oduševljena Anitinim postupkom, jer je odmah podelila stori na svom nalogu.

Inače, Anita će biti smeštena kod Matore u Beogradu.

- Idem u četvrtak u Kruševac po moju Anitu, pa će biti kod mene u Beogradu do kraja vikenda. Ne smemo ovako javno da pričamo o planovima za svadbu, da naši roditelji ne bi doživeli šlog, ali planiramo. Stalno smo na vezi, zovem je i kad sam na wc šolji. Zaljubila sam se, žao mi je što nisam imala poverenja u nju u rijalitiju, ali za ovih par dana se sve promenilo. Evo, sad sam se ošišala i sredila. U četvrtak nešto snimamo, ali nek prvo Pink to objavi, pa ćemo pričati o tome - ispričala je Tomićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.