BIZARNI SU I IZOPAČENI! Bivši zadrugar žestoko udario na Taru i Ša, a onda se ustremio na Tomovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 23:07

"BIZARNI SU I IZOPAČENI!" Bivši zadrugar žestoko udario na Taru i Ša, a onda se ustremio na Tomovića!

"Odvratni su mi."

Nekadašnji zadrugar Miljan Vračević gost je u emisije ''Pitam za druga'', koju vode Stefan Milošević PAnda i Stefan Kandić Kendi.

Miljan je tokom emisije, bez dlake na jeziku, komentarisao aktuelna dešavanja, a ovog puta su se na udaru njegovih kritika našli Vladimir Tomović, ali i Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji zbog svog odnosa u "Zadruzi" osuđeni i spolja i od strane ukučana Bele kuće.

- Tomović je za Necu, sa ženama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu ne ide. Ništa nije napravio, Neca može tako preplanuo da šeta po Baru, da ga on maže. Njih dvojica bi mi bili top - rekao je Miljan, a onda osuo paljbu po Tari i Ša.

- Tara i Mića bi bili dobar par, kad su tako bizarni i izopačeni. Tari nije problem što je oženjen, nije Mića puno stariji od Ša. Ona je prešla granicu od 20 godina. Odvratni su mi Tara i Ša. U prvoj Zadruzi je došlo do obožavanja i pomame za bludom i razvratom.

- Dragana Mitar je za ovu malu avion. Tara je kao ženski Mića, oni bi zajedno preživeli 46 sekundi. Nije problem da se k*rvaš. Ako ti misliš da je ona vredna toga, nemoj nikoga praviti budalom, reci svidela ti se, legla ti je, a ne tako. Ona mala ne zna šta da kaže - ispričao je Miljan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.