BIVŠOJ DEVOJCI MOG DEČKA ŽELIM SREĆU SA MOJIM BIVŠIM MUŽEM Španska serija u Zadruzi! Dalila nominovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 10:05

"BIVŠOJ DEVOJCI MOG DEČKA ŽELIM SREĆU SA MOJIM BIVŠIM MUŽEM" Španska serija u Zadruzi! Dalila nominovala

Evo koga je poslala u izolaciju!

U toku nominacija na kojima su zadrugari birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, na red je došla i Dalila DRagojević, čije izlaganje su mnogi čekali, kako bi čuli njeno mišljenje o novoj ljubavi Dejana i Aleksandre.

Dalila je svojim izlaganjem pomutila razum gledaocima, komentarišući njihove odnose koji su zamršeni, jer je Aleksandra bivša Careva devojka, a Dejan Dalilin bivši.

- Nemam neko preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenje i ne bih da kvarim sreću. Drago mi je da je moj bvši suprug srećan i da ga ne gledam u onakvim stanjima. Izvinjavam se za ponašanje i mnogo mi je krivo što sam se onako ponašala kad sam se zaljubila. Za Aleks znam da je devojka mog bivšeg dečka, želim joj puno sreće sa mojim bivšim suprugom. Za lepih pet godina sačuvaću Dejana, a poslati Aleks - rekla je ona.

- Nemam komenar - rekla je Aleks.

- Nisam na bojnom polju, blistava budućnost me svakako čeka. Meni je top - dodao je Dejan.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Devojci mog bivšeg dečka ŽELIM PUNO SREĆE SA MOJIM BIVŠIM MUŽEM" Dalila potkačila Aleksandru, Dejan skočio: "Nisam na bojnom polju"

Izvor: Blic, 05.Feb.2022

Dalila Dragojević, bivša supruga Dejana Dragojevića tokom nominacija, prokomentarisala je njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je ranije bila u vezi sa Filipom Carem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.