BIO JE U KRITIČNOM STANJU! Oglasio se sin Miše Janketića, evo gde je sada! Postupak majke skriva veliku bol

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE U KRITIČNOM STANJU! Oglasio se sin Miše Janketića, evo gde je sada! Postupak majke skriva veliku bol

Nije im lako...

Pre dva dana je kao bomba odjeknula vest da je sin Miše Janketića, Radomir Janketić, završio na toksikološkom odeljenju Vojno Medicinske Akademije zbog korišćenja opojnih sredstava.

Njegov brat, glumac Marko Janketić potvrdio je tada da se Radomir nalazi u bolnici, ali da će se brzo oporaviti.

Danas je odlučio da se video snimkom obrati javnosti i reši sve nedoumice.

Radomir mu se takođe pridružio, a želeli su da pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je trenutno dobro i stabilno, kao i da nije u bolnici.

Pred sam kraj snimka pridružila se i njihova majka, glumica i balerina Svjetlana Knežević, koja je svom sinu pružila podršku poljupcem u glavu. Ovo je izgledalo kao da u sebi nosi veliku bol, ali da joj je drago što stvari idu ka boljem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon što je sin Miše Janketića završio u bolnici, evo kako se sada zaista oseća

Izvor: Blic, 01.Sep.2019

Pre dva dana u javnosti je odjeknula vest da je sin naše glumačke legende Miše Janketića, Radomir Janketić hospitalizovan na Vojno Medicinskoj Akademiji, na odeljenju toksikologije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.