BILO JE MONSTRUOZNO! Zerina progovorila o susretu sa Čolakom na SUDU - Sramota me sa kim sam bila

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILO JE MONSTRUOZNO!" Zerina progovorila o susretu sa Čolakom na SUDU - Sramota me sa kim sam bila

Ošurila!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" voditelj Ognjen Nestorović ugostio je Zerinu Hećo, jednu od učesnica druge sezone "Zadruge" koja svojim učešćem u rijalitiju nije ostavila ravnodušnim gledaoce.

Zerinin boravak u Beloj kući obeležila je veoma turbulentna veza sa Banetom Čolakom o kome ona nema lepo mišljenje, te mu je poručila da mu je spremila tužbu.

- Tužba je već na sudu. Jeste ta veza bila specifična. Bilo je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naporno, ali završilo se hvala Bogu. Postoji stvari koje ne treba nikome da izgovoriš, to što je on meni rekao je bilo monstruozno. O njemu nemam šta da pričam, osim ono što on priča o sebi. Sramota me je sa kim sa bila, stid me, ali opet je to bila moja odluka - ispričala je Zerina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S*KSI KUPAĆI, GRUDI KIPE, CELULIT NA SVE STRANE: Zvezde Granda napravile ludu žurku na bazenu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.