Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI SU U BRAKU 18 GODINA: Ovo je razlog zašto se Lepa Lukić nikad nije pojavljivala s POKOJNIM MUŽEM u javnosti

Lepa Lukić u braku je bila 18 godina sa Milanom Milanovićem, koji je preminuo. Vest o njegovoj smrti ju je potresla, te je odmah otputovala u Kanadu, gde je živeo i gde će biti sahranjen. – Suprug ne voli da se slika. On živi u Kanadi. Ne boluje od toga da ide sa mnom na The post BILI SU U BRAKU 18 GODINA: Ovo je razlog zašto se Lepa Lukić nikad nije pojavljivala s POKOJNIM MUŽEM u javnosti appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LEPA LUKIĆ JE S MILANOM U BRAKU 18 GODINA: Ovo je RAZLOG zašto se nikada nisu pojavljivali zajedno!

Izvor: Press, 14.Feb.2019

Lepa Lukić, u braku je bila 18 godina sa Milanom Milanovićem, koji je preminuo. Vest o njegovoj smrti ju je potresla, te je odmah otputovala u Kanadu gde je živeo i gde će biti sahranjen. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.