BILI SMO U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI! Marko prekinuo ćutnju, žestoko odgovorio na PROZIVKE - spomenuo i BIVŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2022, 16:06

"BILI SMO U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI!" Marko prekinuo ćutnju, žestoko odgovorio na PROZIVKE - spomenuo i BIVŠU!

Sve je objasnio!

Marko Marković zamerio je žestoko Miljanu Vračeviću što ga je prozvao da je radio selidbe.

- Miljane, mnogo se opterećeješ treba da budeš svoj. Ako gledaš da kažeš nešto ozbiljno ili budeš u svom fazonu, što bih najviše volela - pričala je Zorica.

- Maja svoju netrpljivost prema Aleksandri je počela da ispoljava. Ona u sebi nema poriv, u misli poganluka, pa da kroz to kreće rasprava sa recimo Pecom i Necom. Miki sad tera cirkus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to dobija, jer laž koja se izgovori četiri puta postaje istina. Ja sam dao nagradu i podelio - govorio je Miljan.

- Ništa ne razumem, šta hoćeš da kažeš? - upitala je Markovićeva.

- Ne vredi bacati bisere pred svinje. 80% ljudi šalu gleda uvredljivo i iskompleksirano, pa samo čeka da ti vrati. Ja Marku kažem nešto za selidbe, a on kaže: "Znaš kako ću ćerku da ti preselim". Nisam ni znao da si radio selidbe - objašnjavao je Vračević.

- Ja znam da se Stanija selila iz jednog penthausa u drugi - dodala je Zorica.

- Stanija i ja smo bili vanbračna zajednica jer smo živeli i delili sve. Kad smo preseljavali stvari moje i njene nosili smo i šta je tu strašno? Selidbe radio nisam. Može da se smeje ko hoće. On mene turira po pitanju toga. On se upalio, hteo je da zasmeje momke ili šta, pa sam mu skrenuo pažnju. Ako tebi to znači, svaka ti čast... - besneo je Marković.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.