BIKOVIĆ SE UKLJUČIO U JUTARNJI PROGRAM, voditeljka mu postavila pitanje, a on je ŠOKIRAO ODGOVOROM - Uvek iskren

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 12:49

BIKOVIĆ SE UKLJUČIO U JUTARNJI PROGRAM, voditeljka mu postavila pitanje, a on je ŠOKIRAO ODGOVOROM - Uvek iskren

Mnogima bi to bilo zanimljivo.

 Popularni glumac Miloš Biković trenutno boravi u Sloveniji, a jutros se  uključio u jutarnji program TV "Prva".

U pauzama snimanja filma "Košare" Miloš odmara na moru, dok ga uskoro očekuje i snimanje fima "Žetva".

- Sinoć je bila neka bura, ali lepo je ovde, baš prijatno, bio sam ovde i pre dve-tri godine - rekao je glumac u jutarnjem na "Prvoj".

Najvažnije u životu... su tri stvari... I koliko god da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čovek srećan ili nesrećan ne sme da ih zaboravi... Treba da ih drži na umu... gde god da se nalazi. Jer ako ih zaboravi, vrlo lako može postati nesrećan. Koje tri stvari... ne znam iskreno. В жизни самое важное... это три вещи... и где бы человек не находился, главное помнить об этих трёх вещах. И не забыть. Держать в сознании если счастлив или если не очень счастлив... какие три... я не знаю, честно.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 2, 2020 at 8:12am PDT

Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić šta misli o tome što se u filmskom svetu najavljuje sve više ostvarenja koja će kao glavnu temu imati korona virus, Miloš je dao iskren odgovor.

- Ja ne mislim da je to dobro. Mislim da su ljudi umorni od korone. Ja prvi ne bih išao da gledam film o koroni, majke mi, bilo bi mi dosadno to da gledam - rekao je Biković, pa nastavio:

- Ja bih pre snimao film o nekim porodičnim, paradoksalnim pričama, koje su se dešavale u tim okolnostima. Recimo, bračni par odluči da se razvede i počne pandemija, osuđeni su da nastave da žive zajedno. Zamisli kažeš svom mužu ili partneru: "E, ne želim više da budem s tobom" i sutradan uvedu policijski čas i ne možeš da izađeš nigde. To bi mogla da bude i komedija i drama.

Obratite pažnju na Tehnomanija Celebrity Store @tehnomanija #celebritystore Если у человека борода, он выглядит старше. А когда человек побрился, он замечает как он постарел... хотя выглядит моложе... парадокс

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 1, 2020 at 6:58am PDT

Voditeljka je na kraju konstatovala da je Miloš pokazao da se odlično snalazi u svim žanrovima, od komedija, preko akcionih, do filmova sa istorijskom tematikom.

- Hvala, mislim da svaki glumac može sve, samo kad mu se da prilika - naglasio je Biković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.