Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIKOVIĆ OBJAVIO VIDEO, PA ODUVAO BIVŠU: Ostavila mu KOMENTAR, pa popila IGNORISANJE! (VIDEO)

Glumac Miloš Biković ljubio je mnoge lepotice, a veza sa Ruskinjom Sašom Lus bila je posebno propraćena kako u ruskim, tako i u srpskim medijima. Ipak, nije bilo poznato da li su nekadašnji partneri ostali u kontaktu, sve do sada, kada je očigledno da jesu. Naime, Biković često putem društvenih mreža komunicira sa pratiocima, a The post BIKOVIĆ OBJAVIO VIDEO, PA ODUVAO BIVŠU: Ostavila mu KOMENTAR, pa popila IGNORISANJE! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KAJA JE PRE DŽUNIORA BILA GODINU DANA U BRAKU S OVIM KOŠARKAŠEM: Evo zašto je ZAVODNICA ostavila ovog frajera!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Popularna pevačica Kaja Ostojić važi za pravu zadovnicu, koja iza sebe ima tri braka. Druga braćna zajednica je posebno bila interesantna medijima, budući da je reč o ljubavi sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom. Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.