BIĆU NJEGOV OTAC DOK DIŠEM! HEJTERI, SAGNITE MI SE! Osman Karić stao u odbranu Stefana: Vaspitao sam ga da bude...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 17:38

"BIĆU NJEGOV OTAC DOK DIŠEM! HEJTERI, SAGNITE MI SE!" Osman Karić stao u odbranu Stefana: Vaspitao sam ga da bude...

"Osudiću svog sina, za tako nešto nema opravdanja."

Stefan Karić, bivši učesnik Zadruge, optužen je od srane starlete i bivše učesnice "Parova" Nataše Šavije da ju je navodno pretukao i polomio jagodičnu kost, te naneo teške telesne povrede, o čemu je obaveštena policija i navodno se traga za njim.

Nataša se oglasila za medije te otkrila jezive detalje na račun Stefana Karića.

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se nije čuo sa Stefanom, a sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram te osuo paljbu po "hejterima":

- Ne znam šta se dešava, niti imam ikakve informacije. Sa Stefanom se nisam ni čuo ni video. Ako je istina to što se piše osudiću svog sina, za tako nešto nema opravdanja. A za hejtere koji me trenutno prozivaju kao Stefanovog oca, da kažem, da jesam njegov otac, koji ga je vaspitavao da bude častan, kulturan, pošten i fin i biću njegov otac dokle god budem disao. A vi hejteri možete samo da mi se sagnete i to ako vam dozvolim!

- A što se tiče te devojke saosećam se sa njom i sa njenim roditeljima, želim joj brz oporavak - napisao je Osman Karić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.