BIĆE PAKLENO! Tara u STRAHU da će se Ša vratit ženi - smislila TAJNI PLAN, on NE ZNA o čemu je reč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 21:50

"BIĆE PAKLENO!" Tara u STRAHU da će se Ša vratit ženi - smislila TAJNI PLAN, on NE ZNA o čemu je reč!

Ovo će ga iznenaditi kad sazna!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša već neko vreme su u izuzetno turbulentnoj vezi, a kako Skandal saznaje, Tara nema nameru da nastavi život bez Ša.

Naime, sve i ako Ša bude hteo da je ostavi ona mu to neće dozvoliti, a čak je isplanirala i beg iz Srbije i već je sve organizovala uz pomoć prijatelja!

A post shared by @t_n_love119

- Tara strepi da će Ša da se pokoleba kada izađe i da će se vratiti ženi Ivani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zato ona ništa ne prepušta slučaju - započinje izvor i dodaje:

- Preko prijatelja s kojima je uspela da se sporazume putem tajnih simbola preko ekrana, dogovorila se da iznajme luks kuću u Crnoj Gori pored mora, ali da nikome ne otkrivaju lokaciju. Hoće da tamo ode sa Ša čim se rijaliti završi, a plan je da dole borave celo leto. Pare im neće faliti, imaće od rijalitija.

A post shared by @t_n_love119

- Ako se ona pita, sve će to da potroše na moru, a onda bi htela da zajedno nastave u Nemačku. I tamo ima neku kombinaciju da on radi kao muzički producent, a ona da peva, ima i tamo neke prijatelje. U svakom slučaju, ona sve planira i organizuje, a on dečko pojma nema, biće pakleno kad ga mala dovede pred svršen čin - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.