BEZOBRAZNO, BEZOBRAZNO! Dara Bubamara polugola u mantilu pozirala sa dečkom Tonijem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2021, 21:16

BEZOBRAZNO, BEZOBRAZNO! Dara Bubamara polugola u mantilu pozirala sa dečkom Tonijem (FOTO)

Haos, haos...

Dara Bubamara objavila je fotografiju sa 24 godine mlađim dečkom Tonijem i pokazala koliko uživa u ljubavi.

Pevačica i njen dečko biznismen nosili su bade mantile, pa pozirali zagrljeni za društvene mreže, zbog čega su se njeni fanovi oduševili.

Podsetimo, Tonijev otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

- Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U poslednje vreme vidim da se stalno hvali skupim stvarima, ali verovatno ga je društvo povuklo ili pevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Pre oko dve godine se preselio u Italiju i sve vreme pomaže ocu - kaže dobro upućen izvor za „Blic“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.