BEZKARAKTERNI JADOV, PLJUJE PA OLIŽE SVE! Filipa Cara VRATILI NA FABRIČKA zbog pomirenja sa Anđelom Đuričić

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:16

"BEZKARAKTERNI JADOV, PLJUJE PA OLIŽE SVE!" Filipa Cara VRATILI NA FABRIČKA zbog pomirenja sa Anđelom Đuričić

Demantovao sebe samog!

Pobednica "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car su pre nekoliko dana otputovali na romantično poklon-putovanje u Francusku, a danas su već uveliko na našim prostorima i nastavljaju da obaveštavaju fanove o skoro svakom svom koraku.

Car se danas uključio putem svog Instagram profila, i najavio je nešto što je mnoge ostavilo bez teksta.

- Znate ko mi danas dolazi u goste, ljudi? Malo sam se predomišljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Aleksandrom, da li bih to trebao da uradim ili ne. Daću joj jednu priliku za pomirenje. Toj jednoj osobi sa kojom sam bio dobar i u korektnim odnosima dve sezone i koje mi je dosta bilo i žao. To je Anđela Đuričić. Anđela Đuričić će biti neko ko će od mene dobiti prvi intervju od kako sam izašao iz Zadruge. Odlučio sam dati još jednu priliku za drugarstvo i prijateljstvo sa Anđelom, zato što ne smatram sebe lošim čovekom ili zlopamtilom. Još jedno mću joj ukazati poštovanje i poverenje. Još jedamput ću ispasti veliki prema njoj, biću pravi domaćin - rekao je Filip.

A post shared by @samo.realno6

- "Pinkov igrač", "Debil", "Pljuni pa poliži sve", "Nista novo za njega s*re pa jede svoja g*vna. Bezkarakterni jadov" - glasili su samo neki od komentara.

- A što se tiče Anđele, Anđela mi je opet pokazala po hiljaditi put, zato sam i prekinuo prijateljstvo sa njom ove godine u rijalitiju, da meni prijatelj nije, zato što pokušava sebe da izgradi kao kvazi voditelja kroz mene, i na priči mojoj. Ja više ne znam koliko ljudi mi se treba popeti na kičmu da ih iznesem sve kroz medije i medijski, da bi oni bili zadovoljni. Tako d aod Anđele sam doživeo jednu ozbiljnu izdaju da kao moj prijatelj i kao moja drugarica  uz koju sam ja bio u najtežim momentima i ovde godine u rijalitiju, ide tako i piše kao ona je u šoku, takve naslove pravi, pritom da mene prvog ne obavesti i ne pita eventualno, da li sam ja voljan da napravim intervju i da dam neku svoju stranu priče, nego se meni glupavo nešto kroz Instagram, a konstantno želi sa nama da stupi u kontakt, ne bi li bili u njenoj emisiji - govorio je ekskluzivno prvi put za Srbija Danas Filip Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.