BEZ IKAKVOG BLAMA: Pogledajte šta je Andreana Čekić uradila sa svojim OŽENJENIM dečkom! Haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ IKAKVOG BLAMA: Pogledajte šta je Andreana Čekić uradila sa svojim OŽENJENIM dečkom! Haos!

Pred svima.

Pevačica Andreana Čekić već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Markom Miloševićem, koji je oženjen. Kada je ova informacija procurila u javnost nastao je pravi skandal, pogotovo jer se po tom pitanju oglasila i Miloševićeva supruga Marina.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Kako ona tvrdi, pevačica joj je glumila prijateljicu da bi joj potom preotela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muža, koji kako kaže, više ni dete ne viđa.

Ipak, Andreanu izgleda da ne dotiču previše tvrdnje zakonite supruge njenog dečka, pa je tako danas na svom Instagramu objavila zajedničku sliku sa svojim partnerom i izazvala lavinu, mahom negativnih komentara.

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Apr 22, 2019 at 5:37am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.