BELA KUĆA BRUJI O LETNJOJ AVANTURI! Mensur i Anđela ipak zajedno! Ajdarpašić slučajno otkrio DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 15:41

BELA KUĆA BRUJI O LETNJOJ AVANTURI! Mensur i Anđela ipak zajedno! Ajdarpašić slučajno otkrio DETALJE

Stigao i odgovor koji niko nije očekivao!

Zorica Marković nedavno je još jednom pokrenula priču da je Anđela Đuričić tokom leta bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega je došlo do nekoliko žestokih svađa.

Anđela je danima pravila haos, pretila i pokušavala da namoli Mensura da se oglasi i progovori o njihovom odnosu, za koji ona tvrdi da je samo prijateljski.

Iako ona ne zna da je Ajdarpašć tokom svojih lajvova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram dodatno podgrejao sumnje svima da su njih dvoje prešli granice prijateljstva, što bi verovatno izazvalo još veći haos kad bi se u Beloj kući znalo za to.

Mensur je odlučio da ćuti i ne otkrije šta se konkretno desilo, a dok njegova bivša drugarica histeriše i pravi dramu, on dodatno potpiruje vatru sumnje fotografijama koje je snimio na primorju, a potom i hitro obrisao, kao da je želeo nešto da sakrije.

Mensur je podelio danas nekoliko slika, a da li će konačno priznati šta je imao sa Anđelom, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Njih su mediji nekoliko puta zatekli zajedno, ali su se oboje pravdali i govorili da je u pitnaju čisto drugarstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MENSUROVA BIVŠA BESNA KAO RIS! "Nikad nisam javno rekla, ali..." Razvezala jezik o Anđeli Đuričić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 08:58

Ona zna najbolje?..O aferi Mensura Ajdarpašića i Anđele Đuričić nakon završetka pete sezone "Zadruge" priča se već mesecima, a otkako se Mensur oglasio i javno rekao da su se videli dva puta, priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva, dodatno su podgrejane...Mensur je bio velika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.