BEDNO: Ša najstrašnije PONIZIO bivšu suprugu, Vanja Ignjatović dobila najružniju titulu Ona je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 12:27

BEDNO: Ša najstrašnije PONIZIO bivšu suprugu, Vanja Ignjatović dobila najružniju titulu "Ona je..."

Poneo se kao sve, samo ne kao džentlmen.
Veza Nenada Aleksića i Mione Jovanović, ako je suditi po moralnim načelima, nije načeta na zdravim temeljima. Dok su bili u procesu intimizacije Nenad je bio oženjen, a Miona u vezi sa Stanislavom Krofakom.
Uprkos prevarama koje su počinili, oni na te svoje poteze ne gledaju kao ni na šta patrijarhalno i vaspitno kritično, pravdajući se da nisu ni prvi ni poslednji koji su načinili preljubu, što i jeste tačno. Međutim, ono kako se Nenad poneo prema bivšoj supruzi, zaista je za svaku osudu.
Naime, Nenad je u toku noći razgovarao sa svojim cimerima i partnerkom, i tom prilikom čuo niz uvreda na račun morala Vanje Ignjatović. Kao da to nije dosta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.