BEBICA NA RAZGOVORU SA PINKOM! Nakon haosa sa Miljanom povukao drastičan potez - Ovo NIJE SMEO DA OBJAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 10:42

BEBICA NA RAZGOVORU SA PINKOM! Nakon haosa sa Miljanom povukao drastičan potez - Ovo NIJE SMEO DA OBJAVI

Kako će Kulićeva reagovati, možemo samo da pretpostavimo.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić su raskinuli svoju turbulentnu vezu, a onda je počela prava drama i rat na društvenim mrežama u kojem aktivno pored njih dvoje učestvuje i Miljanina majka Marija.

Svo troje gotovo svakodnevno na svojim profilima na društvenim mrežama iznose bljuvotine jedni o drugima, a na storije redovno kače i međusobne prepiske.

I dok Marija i Miljana tvrde da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Bebica "ojadio" za 10.000 evra i pobegao, a Miljana je čak na svom storiju objavila i navodni ugovor koji je Macanović potpisao u kojem se Mariji obavezuje da će joj pozajmljeni novac vratiti, sada Bebica tvrdi da zapravo Kulići njemu duguju pare, i to znatno veći iznos, a kako kaže, u pitanju je navodno dva miliona evra!

Pored toga, drama je nastala i zbog toga što je Bebica javno na Instagramu objavio broj telefona Miljaninog bivšeg dečka i velike ljubavi Lazara Čolića Zole, dok je Miljana odmah zahtevala da obriše, ali je Macanović nastavio sa provokacijama.

Naime, on je na jednom od svojih Instagram storija objavio i broj telefona produkcije Pink televizije, a iako je zamaglio poslednjih nekoliko cifara, smajli koji namiguje i ime "Pink" televizije upisano u njegovom imeniku, dovoljna je provokacija. Ipak, ako se bolje pogleda, vidi se da je Nenad razgovarao sa nekim iz produkcije čak 20 minuta, a šta je bila tema razgovor javnosti nije poznato.

Šta je Nenad želeo da postigne ovim, još uvek nije poznato, budući da je otkrio da mu nije u planu da ponovo ulazi u rijaliti, a možda ćemo ga ipak gledati u sedmici od septembra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.