BEBA IMA PREKO 4 KILOGRAMA, ISTA JE MARKO! Anabela videla UNUKU, pa progovorila o POMIRENJU sa zetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 18:11

"BEBA IMA PREKO 4 KILOGRAMA, ISTA JE MARKO!" Anabela videla UNUKU, pa progovorila o POMIRENJU sa zetom

Novopečena baka ne krije sreću!

Anabela Atijas se oglasila i otkrila kako se oseća nakon što se njena ćerka Luna Đogani porodila.

Pevačica kaže da je sve brzo prošlo, osim poslednje nedelje, pa priznaje da je videla bebu koja liči na oca Marka Miljkovića.

- Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predivno. Videla sam unuku, ista je tata, videla sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima preko četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez - rekla je Anabela i dodala:

- Hvala doktorima i svima. Marko je ispao divan muž i otac, bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomešane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vreme korone, bila je briga.

Na temu pomirenja sa Markom Anabela nije želela da govori.

- Neću da pričam na tu temu, najvažnije su Luna i beba, to je osetljiva tema. Svi negde idemo ka tome da njih dve budu dobro i srećne. Popili smo u čast svega ovoga. Dobila sam unuku, ljudi - ističe Anabela.

Šta nam je poručila Lunina sestra, Nina Đogani, saznajte u vido prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.