BAŠ NJEGA BRIGA! Lakić se obratio porodici Tasić! Njena majka vuče konce, to je jasno kao dan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ NJEGA BRIGA! Lakić se obratio porodici Tasić! Njena majka vuče konce, to je jasno kao dan!

Prešao je granicu.

Učesnici sedme sezone rijalitija "Parovi" su sinoć na programu imali još jednu emisiju "Vruća stolica".

Nakon Ivane Živković Žizele (možete pročitati OVDE), na vrućoj stolici se našla i buduća mama, Aleksandra Tasić Coka.

Kako su njena trudnoća i oprečni komentari od strane njene porodice za vezu sa Nikolom Lakićem glavna tema, Coka je uporno ističe da neće odustati od svoje ljubavi prema Nikoli:

- Spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da postanem majka iako sam mlada. Dovoljna sam zrela i normalna da mogu da brinem o detetu, a i Nikoli i meni je zajednički plan da se u skorije vreme ostvarimo kao roditelji - rekla je Aleksandra.

Međutim, Nikola Lakić je osetio u Cokinom izlaganju tremu i nervozu i kao i uvek odvažio se da joj svojim komentarom olakša odgovaranja na škakljiva pitanja novinara:

- Što se mene tiče, roditelji ne moraju da legnu na rudu i podrže našu vezu. Cokina majka vuče konce u toj priči, to je jasno kao dan, dok je otac dosta mekši. Čim ne prihvataju našu vezu, neće ni Cokinu trudnoću, ali baš me nešto briga i za to. Dešava se i to u životu i šta ćemo sad - rekao je Nikola.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.