BAŠ GA BRIGA ŠTA KAŽE ALEKSANDRINA MAJKA Ne cenim Slovenkino mišljenje Filip Car zapenio od besa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 19:12

BAŠ GA BRIGA ŠTA KAŽE ALEKSANDRINA MAJKA "Ne cenim Slovenkino mišljenje" Filip Car zapenio od besa

Žestoko za crnim stolom!

Porodični sastanak je u toku, a ovom prilikom su Filip Car i Neca Lazić ušli u žestok sukob.

- Okej, prihvatam da je Peca bolji od mene, ali onda je bolji i od tebe, jer je Slovenka njemu poslala čokoladu, a za tebe je rekla najgore - rekao je Neca.

- Ja Slovenkino mišljenje ne cenim. Hoću da kažem da moja devojka treba da poštuje mišljenje majke. Kada bi moja majka takvo pismo poslala, ja bih rekao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Majko, ljut sam na tebe" - rekao je Car.

- Pa šta treba da kaže posle svega onoga što ste uradili?! Ovde kao plačeš za Aleksandrom - rekao je Neca.

- Nećeš nikada uspeti, ne zato što si neinteligentan, nego si tvrd kao beton i ništa u tu tikvu nećeš da usadiš. Ja znam zašto ni Aleksandri nije bitno i ne povlači me za jezik. To ne treba da nam bude bitno - rekao je Car.

- Tebi nos ne izlazi iz tuđih života evo druga sezona - rekao je Neca.

- Isto to radiš, srčano si se trudio da dokažeš svoj stav za Zvezdana, Anđelu i Anu - rekao je Neca.

- Hoćeš da pričam šta ti je rekao tvoj brat kada si ovde pao pod krušku?! Hoćemo da pričamo o tome kako si svaki dan pravio pakao devojci koja voli Boru?! Hoćeš da pričamo kako narod gleda na tebe. Ti si ljubomoran na rođenog brata i degradiraš ga. O tebi izađe članak kako guraš prste u č**r - urlao je Car.

- To vi mislite. Dobro je da se meni ovo zamera, Anđela je pu**la ku**c ovde - rekao je Neca.

- To bi i ti radio da ti je Bora dao - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.