BAKA PRASE ODLEPIO ZA MILICOM PAVLOVIĆ: Ostavio joj OVAJ komentar, ona mu NIJE odgovorila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2020, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA PRASE ODLEPIO ZA MILICOM PAVLOVIĆ: Ostavio joj OVAJ komentar, ona mu NIJE odgovorila!

Veoma provokativnom izdanju Milice Pavlović nije odoleo ni Baka Prase.

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslednjih dana privukao je pažnju komentarima upućenim Zorannah, a sada je, "bacio oko" na "seksi senjoritu" pevačicu Milicu Pavlović.

Naime, Baka nije ostao imun da izlged seksi pevačice, koja je jedna od najzgodnijih na sprskoj estradi, pa mnoge nije ni začudilo što je odlučio da baš njoj posveti pažnju.

U pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentar na slike sa nastupa na kojima je Milica u šljokicama, u nikad kraćem kombinezonu sa dekolteom sve do pupka, a preko njega ima kratku jaknicu. U ovom baš provokativnom izdanju opčinila je muškarce na nastupu u Beogradu, a izgleda da je i Baku osvojila.

Nije Baka bio nešto rečit, već je samo kratko i velikim slovima da bi naglasio, napisao: "WOW", što su mnogi prokomentarisali kao da "muva Milicu", a neki su se čak i pobunili: "Ne diraj mi ženu"...

Ipak, Milica još nije odgovorila na pohvalni komentar, a kako će reagovati ostaje nam da vidimo.

U IZAZOVNOM BIKINIJU - MREŽICA PREKO! Au! Anastasija zapalila Instagram - ovo je za srčku! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.