BAKA PRASE KONAČNO REŠIO DA IZNESE ISTINU O SVEMU! Kika je UBIJENA  - jezivi DETALJI, susreo se sa MAJKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 22:32

BAKA PRASE KONAČNO REŠIO DA IZNESE ISTINU O SVEMU! "Kika je UBIJENA" - jezivi DETALJI, susreo se sa MAJKOM

Šokantne tvrdnje

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je najnoviji video-snimak u kome je izneo niz šokantnih tvrdnji vezanih za smrt Kristine Kike Đukić.

On je odmah krenuo od komentarisanja kontroverznog klipa Nataše Đukić, Kristinine majke, koja izričito tvrdi da njena ćerka nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena.

Bogdan Ilić se slaže sa ovim i odmah na početku je izneo šokantne tvrdnje.

 - Ja akd sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video to an kraju videa Nataše bio sam u šoku koliko je to jezivo. Odmah sam pozvao Natašu i ona mi je potvrdila da je sve to istina. Mislim da je greška što je to objasnila tek na kraju klipa. Kika je preminula između 3 i 5 popodne 8. decembra, a oproštajno pismo, koje je bilo napisano na notpedu 9. januara malo oko 1 ujutru. Oproštajno pismo je napisano 8 sati nakon njene smrti! Neko je morao to da napiše. To je bolesno. Neko je morao da napiše to pismo, umesto da traži pomoć. I onda je neko počeo da objavljuje na njenom Instagramu sadržaj koji mene optužuje za sve. O ovome nikad nisma pričao - rekao je Prase.

Ta ista osoba nije htela 4 meseca da da šifru od Instagrama Kikinoj majci. Šta je ta osoba želala da obriše? Majka je razmišljala kako možda tu ima nekih stvari koje mogu da pomognu policiji. Ta devojka je tvrdila da je zaboravila šifru a onda se nakon 4 meseca iznenada setila - rekao je Baka.

Baka je dalje ispričao detalje susreta sa Kikinom majkom i o njenon bolu dok se bori da dođe do istine. Baka je ubeđen da se Kika definitivno nije ubila već da je ubijena.

Jezivi detalji Kikinog slučaja i detalji srceparajućeg susreta Praseta i Nataše možete da pogledate u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.