BAKA ĐUSKA I SKAČE na Prijinom koncertu: Pogledajte hit snimak iz Zagreba koji je usijao mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 22:24

BAKA ĐUSKA I SKAČE na Prijinom koncertu: Pogledajte hit snimak iz Zagreba koji je usijao mreže (VIDEO)

Da muziku Aleksandre Prijović vole isključivo mladi demantovala je jedna gospođa. Ona se veselila na koncertu u Zagrebu i oduševila sve, a ovaj snimak ne prestaje da kruži mrežama.

Pevačica, Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od pet u nizu koncerata u Zagrebu i publiku još jednom oduševila svojim nastupom i emocijama.

Hrvati su željno iščekivali još jedan spektakl, a ljudi su samo pristizali iz čitavog regiona.

Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokušavala da suzdrži svoje emocije i ne zaplače se kao svaki put do sada ali joj to nije pošlo za rukom, te su svi sa njom i plakali i pevali kao jedno.

S obzirom da je ona iz mlade generacije pevača gotovo većina je očekivala da će se upravo omladina naći u prvim redovima ali je jedna žena dokazala da ne postoji pravilo.

Na mrežama kruži snimak bake koja se veseli i peva uz Prijine pesme kao da ima 20 godina.

Bakica je uživala sa mladima i pevala od prve do poslednje reči Prijine pesme. Gospođa je poskakivala u ritmu držeći ruku u vazduhu, pa se u jednom trenutku u zanosu okrenula prema bini.

Sudeći po snimku uživala je u koncertu srpske pevačice, a video možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.