Au, veliko priznanje na Pinku - naša pevačica OTKRILA poruke bivših zadrugara, hteli su sa njom odnose

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 10:38

Au, veliko priznanje na Pinku - naša pevačica OTKRILA poruke bivših zadrugara, hteli su sa njom odnose

Ipak, ona je bila iznad svih njih.

Pevačica Maja Nikolić nedavno je gostovala u emisiji ,,Premijera" na televiziji Pink, a tom prilikom su je voditeljke upitale da otkrije ko joj se od bivših zadrugara udvarao i da li takvi postoje.

Maja je šokirala priznanjem da su joj se udvarali bivši zadrugari preko poruka, ističe da od aktuelnih takmičara Elite 7 nisu, ali da mnogi koji su prošli kroz imanje u Šimanovcima su joj slali vrlo ,,vruće poruke".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, kako pevačica ističe za kraj razgovora, nikada sebi nije dozvolila da uplovi u romansu tokom rijalitija.

- Iz Elite ne, iz rijalitija preko 20 ljudi. Porukama, ja nikada nisam pristala, ja nisam imala ni ljubav, ni vezu u rijalitiju. Ali nikad mi se nije dopao neko u rijalitiju. U rijalitiju su svi bili ispod mene - ispričala je Maja u Premijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.