Astrologija: Energija tenzije i bunta! Nekome je pao mrak, neko će progledati!

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2020, 10:56

Astrologija: Energija tenzije i bunta! Nekome je pao mrak, neko će progledati!

Astrologija! Energija tenzije i bunta! Mesec u Vodoliji do 20:14 i dalje nosi energiju tenzije i bunta. Mesec u praznom hodu, nekome je pao mrak, neko će progledati i pokazati da želi da vidi svetlo na kraju puta.

Ipak, na snazi aspekt koji je aktivan od juče kvadrata Rx Merkura u Raku i Marsa u Ovnu koji donosi ozbiljne sukobe, emotivne reakcije, impulsivnost, ali nasilje i destrukciju.

Sa jedne strane potreba za zaštitom, sa druge ništa ne ide lagano, mora da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koristi sila. Izuzetno napet aspekt koji donosi posebnu snagu od 12:43 minuta. Pogledajte fotografije i snimke iz Beograda i sve ce vam biti jasno.

Kada je Mesec u praznom hodu generalno moramo sami da donosimo odluke i koristimo ličnu slobodu i volju. Odlaganja, zakašnjenja, pretnje, opomene, ali velika potreba za promenama pokreće se više nego obično. Razlog je povuklo i pomračenje Meseca koje traži velike transformacije. Ako danas planirate neki bitan razgovor ili resenje papirologije, obratite paznju i ostavite to za dalji period. Veoma osetljiv aspekt za komunikaciju i dogovore. U porastu emotivne svađe. 

Od 20:14 Mesec menja znak i ulazi u nešto mirniji znak Ribe. Intuicija i hrabrost ićiće zajedno. Potreba za emocijama i telepatija. Podrška i obostrana povezanost. Jaki snovi. Ipak, i dosta manipulacije kroz medije.

Ostanite zdravi !

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.