Asmin mi je ZA OVO obećao Roleks Miljana otkrila detalje razgovora iz spoljnog sveta - rekla previše?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 03:05

"Asmin mi je ZA OVO obećao Roleks" Miljana otkrila detalje razgovora iz spoljnog sveta - rekla previše?

Miljana otkrila šta joj je sve nudio Durdžič u razgovoru koji je organizovan pod Zolinim patronatom.

U toku emisije 'Pitanje novinara', u ime medija je novinar Darko Tanasijević je nakon Aneli Ahmić, Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković pitanje postavio Miljani Kulić.

Čitava noć se odvijala oko skandaloznog ljubavnog višeugla.

- Da li si pričala kompletnu istinu Aneli i Janjušu o Aminu, to da si ga čula preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zole - glasilo je pitanje.

- Apsolutno, ja sam pričala sa Asminom i ubacio je druga. Zvao me je Zola i neki grupni poziv, ništa nisam slagala, sve što sam rekla stojim iza toga. Mislim da je Zola prodao priču Asminu da ćemo se zajedno vratiti, i da ćemo mi biti na njegovoj i Stanijinoj strani, ja sam rekla da neću biti ni na jednoj strani. Zvao je mog tatu da bi dobio mene, rekao je da će platiti sve što me tuže, da će mi kupiti Roleks, pričali smo desetak minuta da vidim kakav je profil osobe, videla sam da je patološki lažov. Pričao mi je da samo gleda Zadrugu po ceo dan, da samo traži crte, narkomanka, ide na žurke ne gleda dete, citiram njegove reči. Ja sam se vratila i nisam njegov drveni, ja ne mogu na silu da radim neke stvari, tačno je da kada sam ga ugledala rekao je, izbačeni izvini se mom prijatelju. Kada sam videla kakv je profil, rekla sam mu "a prvo dete" i završila - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.