Asmin i Stanija izvozali čitavu naciju: Pokušali da sakriju istinu od javnosti, OVAJ DETALJ ih odao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:53

Asmin i Stanija izvozali čitavu naciju: Pokušali da sakriju istinu od javnosti, OVAJ DETALJ ih odao

Fanovi su odmah zaključili da su se njih dvoje pomirili i da ponovo uživaju u ljubavi, kao i da je starleta odlučila da mu pređe preko svega.

O odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića prethodnih meseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera i spletki pod patronatom njegove nekadašnje partnerke Aneli Ahmić, koja je trenutno u "Eliti".

Standža je nedavno došla na snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne emisije, a dovezao ju je upravo Asmin, što su zabeležile i kamere, a sada su pravu pometnju na društvenim mrežama napravile njihove identične fotografije.

Iako nisu hteli da objave zajedničku fotografiju, po svemu sudeći, oni se trenutno nalaze zajedno u Majamiju, u Americi.

A post shared by Asmin Durdzic (@alibaba_alibabic)

Stanija je sada pozirala u jednom Barbi lokalu, i sve to objavila na svom Instagramu, a ubrzo se i Asmin oglasio sa sličnom objavom na kojoj se jasno vidi da se nalazi na istom mestu kao i Stanija.

A post shared by Asmin Durdzic (@alibaba_alibabic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ASMIN PROGOVORIO O POMIRENJU SA STANIJOM "Bilo joj je drago kad me je videla u Majamiju", potpuno ga je oduševila: "Ona je VELIKI ČOVEK"

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

O odnosu starlete Stanije Dobrojević i njenog bivšeg verenika Asmina Durdžića prethodnih meseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera sa njegovom nekadašnjom partnerkom Aneli Ahmić, koja je trenutno u rijalitiju "Elita".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.