Asmin OČAJAN i spreman na sve: Durdžić preduzeo hitne mere kako bi došao do Stanije, ovo vidi kao rešenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:34

Asmin OČAJAN i spreman na sve: Durdžić preduzeo hitne mere kako bi došao do Stanije, ovo vidi kao rešenje

Ne sedi skrštenih ruku

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, nakon što je starleta obavila razgovor sa Aneli Ahmić u "Eliti".

Međutim, izgleda da se njegov uporan trud i javno pokazivanje i dokazivanje ljubavi prema atraktivnoj starleti i bivšoj zadrugari isplatio i da mu je posle svega dala još jednu šansu.

Na društvenim mrežama pojavio se dokaz da je Stanija spustila loptu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučila da poveruje u sve ono što Asmin iznosi javno, ali verovatno i njoj privatno u mnogo većim količinama.

Nakon toga oglasio se Asmin putem svog stoija na društvenoj mreži Instagram, gde je javno obelodanio plan koji je osmislio kako više ne bi bilo problema između Stanije i njega i kako ona ne bi mogla ponovo da ga blokira.

- Rešenje za Staniju i mene, pa da vidimo onda kako će da blokira. Naći će Asmin rešenje za sve - glasila je poruka koju je napisao uz žičani fiksni telegon koji je okačio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.