Anreana Čekić javno otkrila razlog svađe sa Slađom Alegro!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2024, 10:41

Anreana Čekić javno otkrila razlog svađe sa Slađom Alegro!

Andreana Čekić, gostujući u jednoj emisiji javno je progovorila o svađi sa koleginicom Slađom Alegro.

Dve koleginice, iako su bile u jako dobrim odnosima, poslednjih godina ne komuniciraju. Andreana je u emisiji "Amig show", kod Ognjena Amidžića bez dlake na jeziku otkrila i koji je razlog prekida prijateljstva.

- Zato što mi se mešala u privatni život, a ja to ne dozvoljavam - rekla je kratko Andreeana i time stavila tačku na razna nagađanja koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bila u medijima.

View this post on Instagram

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Podetimo, popularna pevačica nedavno je izdala novi album, koji je već pronašao put do srca publike, a iako su bile u zavadi zbog Cece Ražnatović i komentarisanja njene dece, Andrijana je ovoga puta javnu pohvalu za svoje nove numere i spotove, dobila i od koleginice Jelene Karleuše.

Sllične vesti: ​Milica Todorović otkrila šta joj je Lepa Brena rekla tokom nedavnog susreta! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.