Anita i Matora sve DOGOVORILE? Član PRODUKCIJE otkrio njihovo ponašanje UNUTAR zidova Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 21:58

Anita i Matora sve DOGOVORILE? Član PRODUKCIJE otkrio njihovo ponašanje UNUTAR zidova "Elite"

Voitelj "Elite" Darko Tanasijević dao je svoje mišljenje o odnosu Anite i Matore, pa priznao da je tužno gledati Matoru koja kroz bol podnosi Anitinu prevaru.

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević progovorio je o zamršenim odnosima u rijalitiju koji vodi, a posebno se osvrnuo na skandal Anite Stanojlović Jovane Tomić Matore, koje su jedna od glavnih tema u domaćim medijima otkad se saznalo za izdaju mlađe učesnice.

Naime, Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrio da li je njihov sukob nameštaljka, koju su između sebe dogovorile pre ulaska u "Elitu", što misle mnogi gledaoci.

- Ja se iznerviram kada me neko pita da li to oni glume... Te stvari me mogu da se odglume i stvarno vidiš devojku koja se raspada od tuge. Ona (Matora) stvarno plače i emotivno to doživljava. Jutros smo imali intervju u Šiša baru. Došla je onako vesela, a čim je krenula da priča ja tačno osetim kako joj se menja boja glasa, onda oči počinju da se cakle, pa da se ispunjavaju suzama. Neće ona tako lako i brzo preboleti sve to što joj se dogodilo - ispričao je Darko.

Podsetimo, sinoć je u rijaliti ušao bivši učesnik Anđelo koji je odmah stupio u kontakt sa Anitom Stanojlović, a kako će na to reagovati Matora ostaje nam da sačekamo i ispratimo.

Njih dve su za sada rastavljene, a kako je Matora iznela ne planira da se pomiri sa bivšom ženom.

Tanasijević je otkrio i ko je, po njegovom mišljenju, najbolje iskoristio popularnsot koju nosi rijaliti. On smatra da su to pobednice prve i druge sezone rijalitija "Zadruga".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.